esmaspäev, 4. veebruar 2019

Meie õpirände esimene sissekanne


Meie õpiränne sai alguse 03.02.19 kell viis hommikul Tallinna lennujaamas, kust alustasime lendu kõigepealt Frankfurdi lennujaama ja seejärel Madriidi. 
Päev lennukites sujus kiirelt ja hästi. Imekombel ei tekkinud meil lennates ainsatki tõrget välja arvatud see, et me ei saanud kõrvuti istekohti ja Liisi suuutis maha magada kõik lennukites saadavad söögikorrad.


Madriidi jõudes tellisime Uberiga takso, nalja tegi meile see, et taksojuht ei rääkinud sõnagi inglise keelt, aga saime siiski teineteisest aru ja teekond hosteli oli täis nalja ja naeru.
Kohale jõudes olid kõik väga väsinud aga kuna Hispaanias on pühapäeviti enamus poode kinni pidime kiirelt käima toidupoes, mis oli sel hetkel veel isegi lahti.
Õhtul tegime neiudega kana vrappe, mängisime kaarte ja nautisime esimest õhtut oma uues kodus.

Teisel kohalviibimise päeval puhkasime end välja, pakkisime asjad lahti, ning seejärel läksime linna uudistama.
Tegime endale ühistranspordi kaardid ning sõitsime ka esimest korda metrooga oma tulevasse praktikakohta. jalutasime praktikakoha ümbruskonnas, nautisime linna ilu ja päikselist ilma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Neljas praktika nädal

Neljas praktika nädal Valmistasime  lilla, roosa, punase ja sinise kimono. Need on samasugused nahu roheline mantel, aga varrukaid pole. I...